Ik ben Mariska Tas, 46 jaar, getrouwd met Peter en moeder van 4 kinderen.

Als geboren tuindersdochter uit Naaldwijk heb ik alles wat met tuinieren en inrichten van tuinen van huis uit meegekregen.

Voor Tas Boomkwekerij help ik mensen op onze vestiging in Waddinxveen en daarnaast beantwoord ik vragen die binnenkomen op de email en telefoon.

Tevens plan ik de route voor onze chauffeur

Het maakt mij blij om mensen te kunnen helpen bij het vinden van de juiste planten voor hun tuin.

In het zuiden van de Haarlemmermeer, aan de rand van het Groene Hart ligt het biologisch akkerbouwbedrijf van de familie Gijzenberg. Echtgenote Leony Tensen is  al meer dan 15 jaar werkzaam in de (glas)tuinbouwsector en is als boerendochter haar hele leven al verweven met de agrarische sector. Sinds 2012 is er op het bedrijf een depot aanwezig voor de producten van Tas Boomkwekerij; een leuke uitbreiding van de activiteiten, waar Leony vol enthousiasme de verkoop op deze locatie voor verzorgt.

Leony
Peter Tas

Ik ben Peter Tas, 49 jaar, getrouwd met Mariska en vader van 4 kinderen.

Na mijn opleiding agrarische bedrijfskunde ben ik begonnen met een boomkwekerij die gespecialiseerd is in buxusbollen. Zeven jaar geleden ben ik gestart met het importeren van wijnvaten.

Voor Tas Boomkwekerij help ik mensen op onze vestiging in Waddinxveen en adviseer ik over het gebruik van eiken vaten bij het bewaren van whisky, wijn en likeuren. Daarnaast onderhoud ik de website en doe de administratie.